Communicatie

OOK  IN  DEZE  COVID-19 CRISIS  TIJD  GEEFT  MARIA   BOSMAN  COMMUNICATIETRAININGEN  VIA  EEN  DOOR  U  GEWENST  INTERNETSYSTEEM.

NEEM  CONTACT  OP  VIA  HET  CONTACTFORMULIER

 

Communiceren is een vak apart, lang niet altijd gemakkelijk en hoe weet je nu dat de ander jou begrepen heeft, zoals je het bedoelde? Kun je genoeg afstemmen op de ander om de onderlinge communicatie tot een succes te maken? Wat wil je bereiken en hoe optimaliseer je je communicatie daarvoor? Heb je graag ondersteuning op het gebied van de communicatie?

Kijk dan eens op de diverse plekken, of mijn ervaringen aansluiten bij jouw behoefte:

portfolio           ruimtevoorhooggevoeligheid.nl

Ik ben psycholoog en geef sinds 1996 trainingen.

Zo is de ontwikkeling van mijn trainingsbureau gegaan:

In 1996 ben ik mijn trainingsbureau begonnen. Het heette toen “Maria Bosman Communicatietrainingen & Activiteiten”. Ik gaf trainingen op het gebied van interpersoonlijke communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Als gevolg van de economische crisis ben ik in 2004 opleidingen gaan volgen en trainingen gaan geven in de Eerste Hulpverlening (EHBO), Reanimatie en Bedrijfshulpverlening.

In 2002 heb ik mijn eigen Hoogsensitiviteit ontdekt en sinds 2007 geef ik hierin trainingen, workshops, lezingen, voorlichting, coaching en online hulp. In 2017 is mijn eerste boek over Hoogsensitiviteit uitgekomen, waarin mijn 20 jaar ervaring met trainingen zijn nut bewijst en ik mijn droomwerk verwezenlijk. Wat is het toch heerlijk om al mijn ervaringen te kunnen inzetten!

Kan ik jou ook ergens mee ondersteunen?

Geef op het contactformulier aan hoe. Graag tot ziens:).