Sportmassage

DE  MASSAGEPRAKTIJK  IS  WEER  GEOPEND

NEEM  CONTACT OP  VIA  HET  CONTACTFORMULIER

Sportmassage en Sportverzorging

Heb je stijve spieren?

Heb je een blessure en wil je je lichaam een steuntje in de rug geven bij het herstel?

Wil je bij de massage ook adviezen voor je sport, houding en beweging?

Heb je pijnklachten en kom je er moeilijk vanaf?

Ik ben sinds 1992 gediplomeerd sportmasseur, aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS), met wat later de aanvullende licenties in de Blessurepreventie en Bindweefselmassage.

Vanaf 1992 heb ik een paar jaar gewerkt bij het Sport Massageteam Eindhoven en sinds 1992 werk ik mee bij de 4daagse Nijmegen als Sportmasseur en Sportverzorger. Van oktober 2002 t/m juni 2014 heb ik bij Sauna&Beauty Oase in Nederasselt 2635 sport- en ontspanningsmassages gegeven.

Ik geef geen erotische massages en geen massages bij particulieren thuis.

Sinds 2015 ben ik Sportzorgmasseur en SCAS gecertificeerd.

De foto’s geven een impressie van mijn Sportmassage en Sportverzorging.

Wat kan ik voor je betekenen?

Praktijk: ik geef Sport- en Ontspanningsmassages, gecombineerd met Bindweefselmassage en de uitgangspunten van Triggerpointmassage in mijn praktijk; wil je een massage boeken, maak je interesse kenbaar via het contactformulier. Je kunt een losse massage boeken of een 5-massage kaart of 10-massagekaart afnemen.
Vraag me gerust naar de tarieven en voorwaarden.

Massageteam: ik werk binnen het Sportmassageteam Gelderland (NGS) op sportevenementen; zoek je sportmasseurs voor je evenement, geef dit dan aan op het contactformulier en ik breng je in contact met onze coördinator.

4-daagse Nijmegen: tijdens de Nijmeegse 4daagse week sta ik met de praktijk op Camping De Buitengast in Persingen. Hier zie je onze promofilm. Wil je een 4daagse massage boeken? Dat kan op de camping in die week.

Graag tot ziens bij de massage. Maria Bosman